MATRIX ENERGETICS

Najjednoduchšie cvičenie :)

Najjednoduchšie cvičenie:)

Dnes si ukážeme najjednoduchšie a najúčinnejšie cvičenie na svete. Neveríte? :) Vyskúšajte a uvidíte. Toto môže byť najefektívnejšie využitých 15 minút z celého dňa.

Pokiaľ práve prežívaš skúsenosť zlej nálady, depky, tvoje myšlienky sú negatívne a nevieš ako z toho von, tak toto cvičenie je to najjednoduchšie a zároveň to najúčinnejšie čo môžeš pre zmenu vibrácie (nálady) urobiť. Ale aj keď si v pohode, tak týmto cvičením sa ľahko dostaneš do rozšíreného stavu vedomia, otvoríš si svoje kvantové pole a môžeš zadávať zámery. To už záleží iba na tebe, ako toto cvičenie ďalej využiješ.

Poďme na to.
Nájdi si kľudné miesto. Pohodlne si sadni, alebo ľahni. Fyzicky vôbec nič nerob. A VEDOME dýchaj. 5-10-15 minút. Sám zistíš koľko je potreba. 
A to je všetko! 
To je celé cvičenie. Jednoduchšie to už byť ani nemôže :) A pritom tak účinné!

Tak si to trochu rozoberme. 
Vedomé dýchanie.
Celé toto cvičenie teda pozostáva z nič nerobenia a vedomého dýchania. Počas celej doby chcem po tebe, aby si myslel a sústredil sa IBA na svoje dýchanie. Nič iné! Mysli na svoj nádych, mysli na svoj výdych, preciťuj každý nádych a výdych. Zo začiatku dýchaj zhlboka a postupne ukľudni svoje dýchanie. Aby si sa ľahšie vyhol iným myšlienkam, tak si každý nádych a výdych predstavuj. Predstavuj si ako ti pri nádychu vchádza vzduch, energia do celého tvojho tela. A pri výdychu ako zase vychádza. Stále mysli iba na svoj dych.Až si uvedomíš, že je zrazu úplné ticho v tvojom vnútri. Tvoja myseľ bude kľudná a čistá.

Dostal si sa zo stavu odporu do takzvaného nulového stavu (bodu). Z ktorého môžeš prejsť do stavu prijímania. To už je na tebe čo bude nasledovať, či zotrváš v tomto stave pohody a kľudu a pôjdeš hlbšie do rozšíreného stavu vedomia, alebo si zadáš nejaký zámer a naladíš sa na to čo len chceš.

Takže docvičenia priatelia :)

Rado

https://www.facebook.com/vedomekvantovanie/